Vår Tapas er en smakfull vri på den spanske klassikeren «buffeten». Vi tar utgangspunkt i de autentiske spanske råvarene og smakene, men tilpasser dem til norske ganer slik at alle kan finne noe som faller i smak. Våre Tapas-retter er ideelle for servering ved bordet som en buffet, eller for en mer uformell opplevelse der gjestene kan stå, mingel og nyte små porsjoner med en enkel tallerken og gaffel
Tapasmeny:
Chili/hvitløksmarninert scampies
(Skalldyr, bløtdyr, sulfitt, soya og fisk)
Økologisk kylling med honning og dijon
(Egg, hvete (gluten), sennep, sulfitt)
Albondigas med spicy tomatsaus
(selleri, sulfitt)
Bakte grønnsaker
Tortilla de patatas toppet med manchego ost
(Egg, melk,)
Spansk salat med urter
Baconsurret daddler
(sulfitt)
To typer spekepølse, spekemat og marinerte oliven
(Sulfitt)
Modne oster med fikenkompott og nøtter
(Melk, Sulfitt, nøtter(valnøtter, pistasjnøtter))
Aioli
(Egg, sennep, melk)
Hjemmebakt focaccia
(Hvete (gluten))
MENY: Chili/hvitløksmarninert scampie
(Skalldyr, bløtdyr, sulfitt, soya og fisk)
Økologisk kylling med honning og dijon
(Egg, sennep)
Albondigas med spicy tomatsaus
(selleri, sulfitt)
Langtidssmoked svinenakke
(selleri, sennep)
Bakte grønnsaker
Tortilla de patatas toppet med manchego ost
(Egg, melk)
Spansk salat med urter
Lettrøkt laks med pepperrotkrem
(Fisk, melk)
Baconsurret daddler
(sulfitt)
To typer spekepølse, spekemat og marinerte oliven
(Sulfitt)
Modne oster med fikenkompott og nøtter
(Melk, Sulfitt, nøtter(valnøtter, pistasjnøtter))
Aioli og grillet paprika dressing
(Egg, sennep, melk)
Hjemmebakt focaccia
(Hvete (gluten))
Kaldrøkt laks
(Fisk)
Eggerøre med gressløk
(egg)
Skagenrøre med majones
(skalldyr, melk, sennep, egg)
Vellagret spekeskinke med flatbrød og rømme
(Hvete, rug, melk)
Roastbeef av kalv med hjemmelaget remulade
(Egg, sennep)
Waldorfsalat
(melk, egg, selleri, sennep, valnøtter)
Hjemmelagede karbonader med karamellisert løk
(melk)
Potetsalat med eple
(Melk, egg, sennep)
Grillet økologisk kylling
(sennep, sulfitt)
Grønnsalat
Hjemmelaget surdeigsbrød
(Hvete)
Meierismør fra Røros
(Melk)
Ostefat med lokale oster
(Melk)
Rømmme fra Røros
(Melk)